Pēdējā pusgada laikā administratīvi sodīti vairāki tautas kalpi (4)

Kurš ir bijis "rekordists"?
TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
No kreisās: Ringolds Balodis (VL-TB/LNNK) , Andris Buiķis (VL-TB/LNNK), Rihards Kols (VL-TB/LNNK)
No kreisās: Ringolds Balodis (VL-TB/LNNK) , Andris Buiķis (VL-TB/LNNK), Rihards Kols (VL-TB/LNNK) Foto: LETA

Kopš aprīļa administratīvi sodīti 14 deputāti, bet parlamentārietis Romans Miloslavskis (S) sodu saņēmis pat trīs reizes, liecina Iekšlietu ministrijas Informācijas centra apkopota informācija.

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētājs Vitālijs Orlovs (S) aģentūrai LETA sacīja, ka vairums šo deputātu nav pārvēlēti jaunajā parlamenta sasaukumā un 13.Saeimā darbosies tikai četri.

Vairākiem deputātiem izteikti brīdinājumi: Ringoldam Balodim (VL-TB/LNNK) par braukšanas ātruma, distances un intervāla neievērošanu, Andrim Buiķim (VL-TB/LNNK) par vispārīgo ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, Rihardam Kolam (VL-TB/LNNK) par braukšanas ātruma, distances un intervāla neievērošanu, kā arī Imantam Parādniekam (VL-TB/LNNK) par Rīgas pilsētas teritorijas kopšanas un būvju uzturēšanas saistošo noteikumu prasību neievērošanu.

Tikmēr Aleksandram Kiršteinam (VL-TB/LNNK) un Jānim Klaužam (ZZS) piespriests naudas sods par transportlīdzekļu izkārtojuma un brauktuves noteikumu pārkāpšanu. Naudas sods par braukšanas ātruma, distances un intervāla neievērošanu piemērots Jeļenai Lazarevai (S), Arvīdam Platperam, Jūlijai Stepaņenko (S), Silvijai Šimfai, Jurim Šulcam (V), kā arī Jānim Trupovniekam (ZZS).

Naudas sodu par ceļu satiksmes regulēšanas noteikumu pārkāpšanu saņēmis arī Romualds Ražuks (V).

Savukārt Miloslavskis saņēmis naudas sodu par transportlīdzekļu tehniskā stāvokļa un iekārtojuma nosacījumu pārkāpšanu, kā arī par vispārīgo ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu. Tāpat viņam izteikts brīdinājums par braukšanas sākšanas un braukšanas virziena maiņas noteikumu pārkāpšanu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu