Aktrise Džeimija Lī Kērtisa atzīstas, ka bijusi atkarīga no opioīdiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenā amerikāņu aktrise Džeimija Lī Kērtisa (59) intervijā ar “People” atzinusies, ka viņai veselus 10 gadus bijusi atkarība no opioīdiem (narkotiskie analgētiskie līdzekļi, kam piemīt spēcīga pretsāpju darbība pret jebkuras izcelsmes sāpēm; pussintētiski vai sintētiski preparāti ar opijam līdzīgu darbību), kuru viņai veiksmīgi izdevies slēpt.

“Es apsteidzu opioīdu epidēmiju,” pastāstīja Kērtisa, atklājot, ka ar šīm vielām sāka aizrauties 1989. gadā: “Es desmit gadu garumā zagu un krāju tabletes. Neviens nezināja. Neviens.”

Džeimija, kuras tēvam, aktierim Tonijam Kērtisam, arī bijušas smagas problēmas ar atkarību izraisošo vielu lietošanu, cer, ka cīņa par palikšanu skaidrā ietekmēs arī viņas ģimenes nākotnes paaudzes.

“Es cenšos apstādināt šo ciklu, kas principā ir iznīcinājis manas ģimenes locekļu dzīves vairākās paaudzēs. Būt skaidrā joprojām ir manas dzīves lielākais sasniegums... lielāks par manu vīru, abiem maniem bērniem un lielāks par jebkuru darbu, panākumiem, neveiksmēm,” paziņoja aktrise.

Džeimija Lī Kērtisa filmējusies, piemēram, kinolentēs “True Lies”, “A Fish Called Wanda”, “Freaky Friday”, “Trading Places”, “Halloween”, “My Girl”, kā arī seriālos “NCIS”, “New Girl” un “Scream Queens”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu