Risku apdrošinātāja "Seesam" bruto parakstīto prēmiju apmērs Baltijā deviņos mēnešos audzis par 10%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Risku apdrošinātājs "Seesam" šogad deviņos mēnešos bruto apdrošināšanas prēmijās parakstījis 54,1 miljonu eiro, kas ir par 10% vairāk nekā 2017.gada attiecīgajā periodā, pavēstīja "Seesam Insurance" Latvijas filiāles mārketinga menedžere Dace Zitmane.

Viņa arī informēja, ka "Seesam" Baltijas valstīs maina logotipa grafisko veidolu, tā dizainā iekļaujot grafiskos elementus, kas norāda uz "Seesam" piederību "Vienna Insurance Group" (VIG).

Kompānijā minēja, ka logotipa jaunajā dizainā ir ietvertas četras dažādu izmēru trijstūru figūras, kas veido mozaīku un simbolizē dažādu lietu harmonisku līdzāspastāvēšanu, veidojot perfektu simbiozi un veselumu.

"Šā gada augusta nogalē "Seesam" kļuva par daļu no VIG. Šis solis ir devis iespēju "Seesam" izmantot arī to pieredzi, ko VIG ir guvis gandrīz 200 gadu gaitā, strādājot apdrošināšanā Austrijā un citās Centrāleiropas un Austrumeiropas valstīs. Neapšaubāmi, tās ir būtiskas un labas pārmaiņas, kas ļauj un arī turpmāk ļaus mums piedāvāt klientiem vērtīgāku sadarbību. Mēs uzskatījām, ka šis vēstījums visai sabiedrībai ir jāsniedz arī ar grafiskajām izmaiņām kompānijas logotipā," sacīja "Seesam Insurance" valdes priekšsēdētājs Andri Puvi (Andri Püvi).

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka VIG kļuva par "Seesam" īpašnieku Baltijas valstīs, iegādājoties kompāniju no Somijas finanšu grupas "OP Financial Group". Pirkuma līgums tika parakstīts 2017.gada 18.decembrī, bet darījums tika noslēgts 2018.gada 31.augustā.

Šobrīd VIG Latvijā pieder arī risku apdrošinātājs "BTA Baltic Insurance Company" (BTA), kas 2017.gada nogalē pievienoja "InterRisk Vienna Insurance Group" (iepriekš "Baltikums Vienna Insurance Group"). Tāpat VIG ietilpst risku apdrošinātāja "Compensa Vienna Insurance Group" Latvijas filiāle un dzīvības apdrošinātāja "Compensa Life Vienna Insurance Group" Latvijas filiāle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu