Grupa “Baritoni” ar mentoru Intaru Busuli apņēmušies kopā "nomest" 28 kilogramus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz pat šova “X Faktors” finālam 16. decembrī, mūziķis Intars Busulis un grupa “Baritoni” ir apņēmušies kopīgi atbrīvoties no 28 kilogramiem, lai uzlabotu savu izskatu, pašsajūtu un izbaudītu to, ko nozīmē komandas spēks un atbalsts.

Izaicinājuma laikā sadarbībā ar tievēšanas programmu “Monacofit” katram dalībniekiem tiks izstrādāta ēdienkarte, pamatojoties uz individuālajiem mērķiem, kā arī tiks nodrošināta treniņprogramma ar fitnesa modeli un treneri Paulu Freimani.

Intars stāsta, ka vairākkārt ir apņēmies uzlabot savu fizisko formu, tomēr vienam pašam to nav izdevies novest līdz galam, tādēļ ideja par šādu kopīgu izaicinājumu radās dabiski mēģinājuma laikā ar grupu “Baritoni”, kurai Intars ir mentors.

“Izskats uz skatuves ir ļoti svarīgs, tādēļ es sapratu, ka arī puišiem nāks par labu nelielas pārmaiņas, un kāpēc gan nedarīt to visiem kopā, tādējādi kļūstot par atbalstu viens otram? Svarīgi, ka mēs to darīsim dabiski un veselīgi, jo izmaiņām ir jānotiek pakāpeniski un ar prātu. Nav jēgas to darīt strauji,” atklāj mūziķis Intars Busulis.

Jautājot grupai “Baritoni”, kādēļ piekrituši šādai avantūrai, puiši stāsta, ka svars, pašiem nemanot, ir pieaudzis, un tas ietekmē dzīves kvalitāti. “Mums ilgu laiku nākas pavadīt ceļā starp daudzajiem koncertiem un uzstāšanās reizēm. To īpaši izjūtam šobrīd - intensīvajā mēģinājumu posmā, kad gandrīz katru dienu braucam no Rēzeknes uz Rīgu un mājās esam vien vēlu naktī, jo paralēli šovam, turpinām arī savas darba gaitas. Tādēļ pa ceļam tiek ēsts degvielas uzpildes stacijās, kur pārsvarā ir pieejamas vien uzkodas un “džankfūds”, kas uzreiz atspoguļojas izskatā.”

Puišu ģimenes šo avantūru uztvēra ar humoru un izteica atbalstu: kas jādara - jādara. Turklāt Normunda sieva bija īpaši iepriecināta, jo nebūs jāraizējas par to, kā pabarot vīru.

Grupas mentors mūziķis Intars vēlas atbrīvoties no 6 kg sava svara, bet grupas “Baritoni” dalībnieks Ingars no 7 kg svara, Normunds no 10 kg, Mārtiņš no 5 kg, savukārt Artūrs, kurš ir apmierināts ar savu vizuālo tēlu, ir apņēmies tikt pie “sešpakas”.

Gan grupas “Baritoni” dalībnieki, gan mentors Intars Busulis ir apņēmības pilni un uztver šo izaicinājumu ar humoru un lielisku motivāciju, kas stiprinās ceļu pretim finālam.

Kā vīriem veiksies ar šo izaicinājumu? Skaties un seko līdzi jaunumiem raidījumā “Bez Tabu”!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu