Ford Ziemeļamerikā atsauc 1,46 miljonus automobiļu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls: Ford Focus ST prezentācija 2011.gada 10.janvārī Detroitas auto izstādē
Ilustratīvs attēls: Ford Focus ST prezentācija 2011.gada 10.janvārī Detroitas auto izstādē Foto: AFP/SCANPIX

ASV autobūves uzņēmums "Ford Motor Co." Ziemeļamerikā atsauc gandrīz 1,46 miljonus "Focus" modeļa automobiļu, šādu lēmumu skaidrojot ar degvielas sistēmas problēmām, kas var izraisīt dzinēja darbības negaidītu apstāšanos.

Šis atsaukums aptver ar divu litru četru cilindru dzinējiem aprīkotas automašīnas, kas ražotas no 2012.gada līdz 2018.gadam.

Atsaukums attiecas uz apmēram 1,28 miljoniem auto, kas pārdoti ASV, 136 000, kas pārdoti Kanādā un 45 tūkstošiem, kas pārdoti Meksikā.

"Ford" norāda, ka vārsts degvielas sistēmā var iestrēgt atvērtā stāvoklī, izraisot pārmērīgi lielu vakuumu, un dzinēja vadības bloks var šo problēmu neuztvert. Pārmērīgs vakuums var izraisīt degvielas tvertnes deformēšanos, kā arī vairākas citas problēmas.

Uzņēmums skaidro, ka autotirgotāji atsauktajām automašīnām pārprogrammēs dzinēja vadības bloku un nomainīs degvielas sistēmas vārstu, ja būs nepieciešamība.

Atsaukumu paredzēts sākt 10.decembrī. Iekams nav veiktas atsaukumā paredzētās auto modifikācijas Ford iesaka degvielas līmeni tvertnē nenolaist zem puses atzīmes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu