"Gods kalpot mūsu Latvijai" tiek pie mēra vietnieka amata Jēkabpils domē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Kraps piedalās partijas "Gods kalpot mūsu Latvijai" kongresā, kurā partija prezentē savu piedāvājumu pašvaldību vēlēšanām.
Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Kraps piedalās partijas "Gods kalpot mūsu Latvijai" kongresā, kurā partija prezentē savu piedāvājumu pašvaldību vēlēšanām. Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien par Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts vienīgais no "Gods kalpot mūsu Latvijai" domē ievēlētais deputāts Aivars Kraps, aģentūra LETA uzzināja domē.

Kraps kļuvis par vietnieku tautsaimniecības jautājumos, aizstājot aizsaulē aizgājušo Andri Rutko (S).

Domes priekšsēdētāja Raivja Ragaiņa (LZP) virzītais Kraps amatam bija vienīgais kandidāts. Par viņa iecelšanu amatā nobalsoja astoņi deputāti, bet 13.Saeimā ievelētais Kaspars Ģiģens (KPV LV) bija pret.

"Ceru, ka mūsu darbs būs veiksmīgs un iesāktie projekti tiks turpināti. Tāpat ceru, ka vietnieks spēs strādāt iedvesmojoši un pavisam drīz būs uzlabojumi gan darbā ar kapitālsabiedrībām, gan sadarbības partneriem un, protams, pats lielākais uzrāviens būs nepieciešams projektu attīstības nozarē," pēc vietnieka apstiprināšanas paudis Ragainis.

Kā ziņots, 13.Saeimas vēlēšanu dienā, 6.oktobrī, 57 gadu vecumā mūžībā devies Jēkabpils domes deputāts Rutko. Domē viņš ieņēma arī priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos amatu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu