Girgensons palīdz "Sabres" svinēt trešo uzvaru pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" ceturtdien svinēja uzvaru regulārā čempionāta mačā.

"Sabres" savā laukumā ar 4:3 (0:1, 2:1, 2:1) pārspēja Monreālas "Canadiens" hokejistus.

Girgensons, spēlējot ceturtajā maiņā, laukumā pavadīja 16 minūtes un 37 sekundes, kas bija trešais lielākais spēles laiks starp uzbrucējiem. Lai arī latvietis ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, viņš divreiz meta pa vārtiem, divreiz bloķēja pretinieku metienus, kā arī uzvarēja visos iemetienos. Viņš spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Sems Reinhārts un Kails Okposo, bet Džeisona Pominvila kontā divi precīzi metieni. Tikmēr "Canadiens" rindās divreiz precīzs bija Makss Domi, bet vienreiz pretinieku vārtsargu pārspēja kādreizējais "Sabres" hokejists Džoels Armija.

Latvijas hokejists šosezon desmit mačos veicis trīs rezultatīvas piespēles un nopelnījis lietderības koeficientu +1.

"Sabres" ar 12 punktiem desmit spēlēs Austrumu konferencē atrodas sestajā vietā, kamēr "Canadiens" ar tikpat punktiem deviņās cīņās šajā pašā konferencē ir piektajā pozīcijā. Nākamo maču Bufalo vienība aizvadīs svētdien, kad uzņems Kolumbusas "Blue Jackets".

"Sabres" iepriekšējās septiņas sezonas nav spējusi iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu