"Penguins" gūst deviņus vārtus un NHL mačā pamatīgi sagrauj "Flames"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pitsburgas "Penguins" ceturtdien guva deviņus vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā pret Kalgari "Flames", gūstot uzvaru viesos ar 9:1 (3:0, 4:0, 2:1).

"Penguins" rindās katrs pa diviem vārtiem guva Fils Kesels un Patriks Hornkvists, kamēr ar vienu precīzu metienu izcēlās Mets Kalens, Braiens Rasts, Džeks Gencels, Sidnijs Krosbijs un Džeks Džonsons.

Savukārt vienīgos vārtus mājinieku rindās guva Džeimss Nīls, bet "Flames" uzbrucējs Dilons Dubē maču pamanījās noslēgt ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens, kamēr teju visi pārējie viņa komandas biedri bija lielos mīnusos.

Tikmēr citā spēlē neveiksmi cieta pašreizējā čempione Vašingtonas "Capitals", kas pretinieku laukumā ar 1:4 (0:1, 1:1, 0:2) piekāpās Edmontonas "Oilers".

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Evans Bušārs, Raiens Ņūdžents-Hopkinss, Alekss Čiasons un Konors Makdeivids, kamēr vienīgos vārtus mājiniekiem guva Andrē Burakovskis.

Savukārt ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Anaheimas "Ducks", kas viesos ar 2:5 (1:2, 1:3, 0:0) piekāpās Dalasas "Stars" hokejistiem. Tāpat uz zaudējumu takas ir arī Losandželosas "Kings", kas ar 1:4 (0:1, 0:1, 1:2) pretinieku laukumā piekāpās Minesotas "Wild", ciešot sesto neveiksmi pēc kārtas.

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība ceturtdien savā laukumā ar 4:3 (0:1, 2:1, 2:1) pārspēja Monreālas "Canadiens" hokejistus.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijās ar 14 punktiem desmit spēlēs atrodas Toronto "Maple Leafs" un Bostonas "Bruins", kamēr "Sabres" ar 12 punktiem desmit mačos ieņem sesto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ir Nešvilas "Predators" ar 16 punktiem, kamēr Kolorādo "Avalanche" sakrājusi 14 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu