Nurmagomedovs saņems savu daļu no pārdotajiem maksas abonementiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Habibs Nurmagomedovs saņems savu daļu no pārdotajiem maksas tiešraides abonementiem cīņā pret īru Konoru Makgregoru, vēsta TASS. 

6. oktobrī Lasvegasā notikušajā "UFC 229" šovā uzvaru ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu izcīnīja Nurmagomedovs. Uzreiz pēc cīņas izcēlās lielas nekārtības. Krievijas sportists izlēca no astoņstūra un uzbruka Makgregora komandas pārstāvjiem. Tikmēr Nurmagomedova sabiedrotie ringā uzbruka Īrijas MMA zvaigznei. 

Nesen Nevadas štata sporta komisija (NSAC) nolēma izmaksāt pusi no Nurmagomedovam paredzētā honorāra. Viņš saņems vienu miljonu ASV dolāru no paredzētajiem diviem. Decembrī, iespējams, viņš tiks pie honorāra otras daļas. 

TASS vēsta, ka Nurmagomedovs saņems savu daļu no pārdotajiem maksas abonementiem. ASV teritorijā vien tika pārdoti 2,4 miljoni abonementu. Viens maksāja aptuveni 90 dolāru.  

Abiem cīkstoņiem piemērotas diskvalifikācijas vismaz līdz 10. decembrim. Līdz tam viņi cīņas nedrīkst aizvadīt.

Nurmagomedovs jau kaļ nākotnes plānus. Viņš cer boksa ringā tikties ar divpadsmitkārtējo pasaules boksa čempionu piecās dažādās kategorijās amerikāni Floidu Meivezeru junioru. Krievijas sportista puse šo cīņu vēlas organizēt leģendārajā "Lužņiku" stadionā Maskavā.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu