Latvijā sākta jauna iPhone tirdzniecība

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

26. oktobra rītā Latvijā sākās oficiālā jaunās paaudzes iPhone Xr modeļu tirdzniecība. Vērienīgi šis notikums tika atzīmēts “iSTYLE” veikalos, kur uz īpašām “iPhone Xr brokastīm” jaunos modeļus novērtēt bija sanākuši daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis. Pirmais, kurš izmantoja iespēju iegādāties jauno iPhone Xr, bija dziedātājs Miks Dukurs.

Jaunā iPhone Xr prezentācija norisinājās modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", un starp pašiem pirmajiem latviešiem, kuriem tika tas gods turēt rokās iPhone Xr, bija tādi zināmi cilvēki kā TV raidījumu un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš, grupas “Olas” dalībnieks un reperis Žanis Pavlovskis, dizaineris un Youtube kanāla “Cilvēks ar kameru” zvaigzne Rihards Gromuls, modes blogere un Instagram slavenība Maija Armaneva, jauno mediju speciālists Artūrs Mednis, un daudzi citi atpazīstami ļaudis.

Jaunākos iPhone modeļus visiem interesentiem iespējams iegādāties no šodienas, 26. oktobra oficiālā Apple izplatītāja “iSTYLE” veikalos Rīgā, modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", kā arī tirdzniecības parkā "Alfa". Tur pat arī iespējams saņemt autorizētu Apple iekārtu remontu un servisu, iekārtu apdrošināšanu. Ja pircējs ieradies ar kādu no saviem iepriekšējās paaudzes iPhone modeļiem, "iSTYLE" veic veco iekārtu atpirkšanu, uz vietas novērtējot iekārtas stāvokli, un piedāvājot konkurētspējīgu cenu.

“iPhone Xr brokastis” bija pavisam jauna formāta pasākums, kādu iepriekš nebija rīkojuši neviens cits no veikaliem, tā kā tajā bija iespējams ne tikai baudīt gardas brokastis un smūtijus 6 dažādās krāsās (gluži kā jaunie iPhone Xr), kuras sarūpēja kafejnīca Big Bad Bagels, bet arī pasākuma satura dēļ - slavenais karikatūrsis Gatis Šļūka uz iPad zīmēja apmeklētāju karikatūras, savukārt fotogrāfs Kārlis Leilands apmeklētājus iemūžināja īpašā profesionāla fotosesijā ar savu iPhone.

Savukārt, vislielāko apmeklētāju interesi izraisīja dažādu blogeru, populāru sociālo mediju lietotāju un slavenību, kas paši ir aktīvi iPhone lietotāji ikdienā, dalīšanās savā pieredzē - katrs no viņiem 10 minūtēs izstāstīja par to, kādas ir viņu iemīļotākās aplikācijas, kā viņi fotografē, apstrādā bildes un video, utml.. Savā prezentācijā Maija Armaneva parādīja, kā viņa apstrādā savas bildes pirms tās tiek publicētas sociālajos tiklos, un, lai arī daudzi uzskata, ka viņa to dara uz datora izmantojot Adobe Photoshop, Maija pierādīja pretējo. Aivis Ceriņš padalījās ar savām 10 mīļākajām aplikācijām, kuru vidū ir arī iebūvētā Notes un Wallet. “Mans uzskats ir, ka vispār to aplikāciju ir pārāk daudz saradies. Īsti nepavelkos uz aplikācijām, kas uzskaita izdzertos alus kausus vai miega stundas,” atzina Aivis Ceriņš.

iPhone Xr ir jau divdesmitpirmais modelis iPhone viedtālruņu sērijā, un šis modelis ir pieejams sešās dažādās krāsās, kā arī ir nedaudz lētāks par iepriekšējo (Xs). Apple izplatītājs “iSTYLE” ir lielākā oriģinālo Apple produktu un aksesuāru tirdzniecības veikalu ķēde Centrālajā un Austrumeiropā, kas veic pilna servisa atbalsta nodrošināšanu klientiem vairāk kā 40 veikalos 20 dažādās pilsētās. Pasākuma laikā tika izlozēts arī viens laimīgais, kurš dāvanā saņēma jauno iPhone Xr modeli. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu