Rēdliha pārstāvētā "Kunluņ Red Star" cieš zaudējumu "bullīšos"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krišjānis Rēdlihs
Krišjānis Rēdlihs Foto: LETA

Pieredzējušā latviešu aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kunluņ Red Star" komanda piektdien izglābās no zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mača pamatlaikā, tomēr tik un tā bija spiesta piedzīvot neveiksmi "bullīšos".

"Kunluņ Red Star" savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" hokejistiem.

Šīs spēles rezultātu 24.minūtē atklāja "Torpedo" hokejists Dmitrijs Markovins, bet rezultāts pēc tam nemainījās kādu laiku. Tomēr no zaudējuma "Kunluņ Red Star" komanda izglābās 50.minūtē, kad 1:1 panāca Martēns Senpjērs.

Uzvarētāja noskaidrošanai ar pamatlaiku nepietika, turklāt arī pagarinājumā vārti netika gūti. Savukārt pēcspēles metienu sērijā uzvaru "Torpedo" komandai nodrošināja Roberts Saboličs.

Rēdlihs jau pašā spēles sākumā nopelnīja divu minūšu noraidījumu par bīstamu spēli ar augsti paceltu nūju, bet kopumā latvietis piektdien nospēlēja tikai trīs minūtes un 32 sekundes.

Citā KHL mačā piektdien uzvaru guva Gagarina kausa čempione Kazaņas "Ak Bars", kas viesos ar 4:2 (0:1, 2:0, 2:1) pārspēja Habarovskas "Amur". Krievu speciālistam Zinetulam Biļaļetdinovam šī pie "Ak Bars" stūres bija jau 500.uzvara.

Rietumu konferences vadībā ar 34 punktiem 21 spēlē ir Maskavas CSKA, no kuras trīs punktus atpaliek vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kas aizvadījusi 19 mačus.

Sestā ar 22 punktiem 21 cīņā ir Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", bet Rīgas "Dinamo" ar 19 punktiem noslēdz pirmo astoņnieku. Desmitajā un vienpadsmitajā vietā ar 17 punktiem 22 spēlēs ir uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" un Čerepovecas "Severstaļ", kur spēlē aizsargs Artūrs Kulda.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 42 punkti 22 mačos, bet 34 punkti ir Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītās Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr astotajā vietā ar 22 punktiem 21 duelī ir Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu