Bičevskim pirmie vārti Čehijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Māris Bičevskis
Māris Bičevskis Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latviešu uzbrucējs Māris Bičevskis piektdien guva savus pirmos vārtus Čehijas hokeja augstākajā līgā, taču viņa un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" piedzīvoja zaudējumu.

"Mountfield" savā laukumā ar 4:6 (0:1, 1:4, 3:1) atzina Pardubices "Dinamo" pārākumu, Cibuļskim atzīmējoties arī ar rezultatīvu piespēli.

Bičevskis šajā mačā guva komandas otros vārtus, 42.minūtē panākot 2:5. Neilgu brīdi vēlāk viesi guva arī sestos vārtus, bet "Mountfield" hokejistiem noslēgumā izdevās divas ripas atspēlēt, tomēr no zaudējuma izvairīties neizdevās. Tikmēr Cibuļskis rezultatīvi piespēlēja mājinieku trešajos vārtos.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā laukumā pavadītajās 13 minūtēs un 57 sekundēs veica trīs metienus pa vārtiem, pielietoja piecus spēka paņēmienus, uzvarēja trīs no 13 iemetieniem, nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šosezon Bičevskis 11 mačos guvis vienus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Cibuļskis nospēlēja 19 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Šosezon viņš 13 spēlēs izpildījis trīs rezultatīvas piespēles.

Tikmēr citā piektdienas mačā uzvaru izcīnīja uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas savā laukumā ar 4:1 (2:0, 0:1, 2:0) pārspēja "Mlada Boleslav" vienību.

Bukarts šajā spēlē laukumā pavadīja 16 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica un nopelnīja arī neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Galviņš nospēlētajās 21 minūtē un sešās sekundēs veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un pielietoja vienu spēka paņēmienu, bet spēli aizsargs noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Čehijas čempionāta vadībā ar 26 punktiem 14 spēlēs Prāgas "Sparta" un "Mountfield", kamēr uzreiz aiz pirmā astoņnieka ar 19 punktiem 13 cīņās ir aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Edgar Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" un "Ocelārži".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu