Rīgā dīzeļdegvielas cena kāpj sesto nedēļu pēc kārtas, Tallinā sarūk (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/Normunds Mežiņš

Rīgā dīzeļdegvielas cena pieaugusi jau sesto nedēļu pēc kārtas, kamēr Viļņā tā šonedēļ nav mainījusies, bet Tallinā sarukusi, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šonedēļ pakāpusies par 0,7% un bija 1,362 eiro par litru. Taču dīzeļdegvielas cena pieaugusi par 0,8% - līdz 1,312 eiro par litru.

Jāatzīmē, ka Rīgā dīzeļdegvielas cena kāpusi jau sesto nedēļu pēc kārtas.

Viļņā degvielas cenas šajā nedēļā nav piedzīvojušas svārstības, un arī šajā piektdienā litrs 95.markas benzīna maksāja 1,234 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,204 eiro.

Savukārt Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nav mainījusies, noturoties pie 1,399 eiro par litru atzīmes, bet dīzeļdegvielas cena šonedēļ samazinājusies par 1,4% - līdz 1,399 eiro par litru.

Autogāzes cena arī šonedēļ nav mainījusies ne Viļņā, neTallinā, un bija attiecīgi 0,62 eiro un 0,629 eiro litrā. Vienlaikus Rīgā tā ir pieaugusi par 2,8%, sasniedzot 0,595 eiro.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu