Indrašis neglābj "Dinamo" no zaudējuma Magņitogorskas "Metallurg" komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda sestdien cieta zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā.

Maskavieši viesos ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) piekāpās Magņitogorskas "Metallurg" komandai, ciešot piekto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs.

Indrašis šajā mačā laukumā bija 18 minūtes un 50 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un uzvarēja septiņos no 12 iemetieniem.

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā 23 spēlēs guvis astoņus vārtus un veici četras rezultatīvas piespēles, būdams trešais ražīgākais spēlētājs komandā.

Rietumu konferences vadībā ar 36 punktiem 22 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par trim punktiem atpaliek vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kas aizvadījusi 20 mačus. Piektā ar 23 punktiem 22 cīņās ir uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", bet Rīgas "Dinamo" ar 19 punktiem noslēdz pirmo astoņnieku. Desmitajā un vienpadsmitajā vietā ar 17 punktiem ir Čerepovecas "Severstaļ", kur spēlē aizsargs Artūrs Kulda, un Maskavas "Dinamo", kas aizvadījušas attiecīgi 22 un 23 spēles.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 42 punkti 22 mačos, bet 34 punkti ir Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītās Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr astotajā vietā ar 22 punktiem 21 duelī ir aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu