Kristīne Virsnīte noskaidro: ko darīt, ja bērns vēlas dredus vai dīvaini ģērbties?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

STV Pirmā! raidījuma Māmiņu klubs vadītāja Kristīne Virsnīte runā par citādo un atšķirīgo: "Pusaudžu vecums ir tas, kad viņi vēlas izpausties, būt atšķirīgi un pamanāmi, taču jautājums, vai mūsu sabiedrība tam ir gatava?"

Fotogrāfs Aleksejs Belokopitovs, divu bērnu tētis, stāsta, ko domā par to, ka viņa dēlam tiek pīti dredi: "Es pats bērnībā sapņoju par drediem. Ar prieku viņam to atļauju. Man patīk!

Matu un dredu meistare Sanita Drīle uzsver, ka par drediem ir īpaši jārūpējas. Tie esot īpaši jāmazgā un jāžāvē, lai nerastos pelējums. 

Modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs savukārt mēdz pārsteigt ar neparasto izskatu un uzdrīkstēšanos. Viņš var iziet sabiedrībā augstpapēžu kurpēs, tādējādi visus šokējot. Jaroslavs stāsta par to, ka viņam esot bijuši konflikti ar vecākiem, jo viņi ne līdz galam saprotot, kāpēc viņš tik dīvaini ģērbjas. Viņam patīk iejusties dažādos tēlos.

Uzzini sabiedrībā zināmu cilvēku un ekspertu viedokli par identitātes meklējumiem STV Pirmā! raidījumā Māmiņu klubs!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu