Bļugeram vārti "Penguins" zaudējumā AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" sestdien cieta zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, Bļugeram gūstot vārtus.

Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" viesos ar rezultātu 3:4 (1:0, 1:2, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos zaudēja Hēršijas "Bears" vienību, kas ārpus pieteikuma atstāja aizsargu Kristoferu Binduli.

Bļugers šajā spēlē četras reizes meta pa vārtiem un guva vienus vārtus, kā arī tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Viņš šosezon astoņās spēlēs guvis trīs vārtus un tici pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Tikmēr Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" mājās ar rezultātu 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) piekāpās Grendrapidsas "Griffins".

Balcers šajā duelī ne reizi nemeta pa vārtiem un ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Viņš maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Viņš šajā sezonā deviņās spēlēs guvis četrus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Savukārt vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks ielaida tikai vienus vārtus un palīdzēja Klīvlendas "Monsters" komandai ar 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) pārspēt Rokfordas "IceHogs.

Kivlenieks atvairīja 24 no 25 pretinieku mestajām ripām.

Tikmēr Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" viesos ar 2:3 (0:0, 1:0, 1:3) piekāpās Ročesteras "Americans".

Jevpalovs sev atvēlētajā laikā rezultativitātes punktus neguva, kā arī nopelnīja divas soda minūtes. Viņš spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā vietā ar desmit punktiem septiņās spēlēs atrodas uzbrucēja "Penguins", kur pēdējā starp astoņām vienībām ar pieciem punktiem deviņās spēlēs ir "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar 11 punktiem deviņās cīņās ir "Monsters", kamēr piekto pozīciju ar astoņiem punktiem astoņās spēlēs ieņem "Senators", bet septītā ar septiņiem punktiem astoņās cīņās ir uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu