"Olainfarm" par 750 000 eiro plāno iegādāties iekārtas eksperimentālai ražošanas līnijai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Evija Trifanova/LETA

Farmācijas uzņēmums AS "Olainfarm" par 750 000 eiro plāno iegādāties jaunas iekārtas eksperimentālai ražošanas līnijai, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā pieejamā informācija.

Iepirkums paredz arī jauno iekārtu montāžu un nodošanu ekspluatācijā.

Kā pausts iepirkuma procedūras nolikumā, "Olainfarm" vēlas iegādāties nobirzuma noteikšanas aparātu, spektrofotometru, attīrītā ūdens iegūšanas iekārtu, dažādus titratorus, laboratorijas svarus ar printeri un daudzas citas iekārtas, kuras kalpotu kā atbalsts jaunu produktu ieviešanai ražošanā.

Piedāvājumus uzņēmumi var iesniegt līdz 8.novembra plkst.16 "Olainfarm" Rūpnīcu ielā 5, Olainē. Piedāvājumus jāiesniedz slēgtā aploksnē personīgi, pa pasta vai ar kurjera palīdzību.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Olainfarm" grupas apgrozījums 2018.gada pirmajā pusgadā bija 61,844 miljoni eiro, kas ir par 1,4% mazāk nekā pērn attiecīgajā periodā, bet koncerna peļņa palielinājās par 1,5%, sasniedzot 5,786 miljonus eiro.

"Olainfarm" nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu