Igo koncertos kopā ar citiem mūziķiem atzīmēs savus 40 gadus uz skatuves

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Igo
Igo Foto: publicitātes

Mūzikas namā "Daile" Igo atzīmēs savus 40 gadus uz skatuves kopā ar tādiem mūziķiem kā Mārtiņš Brauns, Valts Pūce, Jānis Strazds, Aivars Hermanis, Jānis Lūsēns, Uldis Marhilēvičs, Ieva Kerēvica un daudziem citiem, informē mūziķa pārstāvis Uģis Dadzis.

Pēc viņa paustā, no 21. novembra līdz 24. novembrim mūzikas namā "Daile" Igo izpildīs četras dažādas koncertprogrammas - "Uguns", "Zeme", "Ūdens" un "Ieelpots". Šo koncertu otrajā daļā apmeklētājus sagaida Igo "zelta repertuārs" - grupu "Remix" un "Līvi" skaņdarbi, populāri darbi no Igo solokarjeras un citas populāras dziesmas.

Dadzis norādīja, ka koncertu sērijas noslēgumā Igo uz vienu nakti atjaunos arī savu Liepājas mūzikas klubu "u.t.t". Mūzikas namā "Daile" uz skatuves kāps "u.t.t." mūziķu pamatsastāvs, kā arī izpildītāji, kas bieži viesojās Igo klubā - Linita Mediņa, Ivo Fomins, Ivars Pētersons, Lietuvā populārais mūziķis Gitis Paškevičs un citi.

Kā norāda pats Igo, savus jubilejas koncertus viņš atzīmēs kopā ar mūziķiem, kuri bijuši viņam līdzās atbildīgos dzīves brīžos un uz kuriem viņš paļaujas. "Četrdesmit gadi ir liels laika posms, tādēļ nespēšu uzaicināt vēl daudzus, kurus cienu, kuri arī ir bijuši svarīgi manā mūziķa dzīvē. Pateicības vārdus pelnījuši daudzi, arī tie, kuru vairs nav starp mums," sacīja Igo.

Biļetes uz koncertiem pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu