Autokosmētikai "nesezonai"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Spēcīgas iedarbības tīrītājiem ne vienmēr jābūt dārgiem, apliecina britu zīmola Astonish ražojumi.

Uzlūkojot melnās modernas formas Astonish autokosmētikas iepakojuma pudeles, drīzāk iedomājamies kādu ekskluzīvu automobiļu kopšanas līniju, kas izstrādāta īpaši klasisko automobiļu spodrināšanai. Tomēr britu uzņēmuma The London Oil Refining Co. Ltd. ražojumi drīzāk ir plašpatēriņa prece, turklāt citu valstu veikalos pieejama arī šā zīmola sadzīves ķīmija. Astonisg Car Care produktu līnijā Latvijā atrodami desmit produkti virsbūves, salona un disku tīrīšanai. Salīdzinot ar pazīstamiem autoķīmijas zīmoliem, Astonish ir relatīvi lēts - 750 ml iepakojums maksā aptuveni četrus eiro.

Paralēlais lietojums

Rudens - ziemas periodā no Astonish Car Care klāsta ieteicams dzinēja un motortelpas tīrītājs Engine Degreaser un, lai gan kukaiņu sezona jau aiz muguras, Tar & Insect Remover. Pašreizējos laikapstākļos un arī ziemā tas lieti noder kā priekšmazgāšanas līdzeklis ieēdušos traipu apstrādei pirms automobiļa mazgāšanas. Tīrītāja ķīmiskais sastāvs atmiekšķē ne vien brauktuves netīrumus, bet arī pretslīdes sastāvu paliekas uz automašīnas virsbūves un riteņiem. Engine Degreaser pamatuzdevums, kā jau vēsta nosaukums, ir dzinēja "aplikuma" attīrīšana. Parasti šis process tiek īstenots siltajā sezonā, kad ir iespēja motoru un motortelpu kārtīgi izžāvēt. Vēsajā sezonā Degreaser savukārt izmantojams kā eļļas, tauku un tamlīdzīgu traipu efektīvākai notīrīšanai - tostarp arī mājas apstākļos, piemēram, katlu telpā u. tml. Tāpat kā, tīrot dzinēju, nepieciešams ievērot ugunsdrošības noteikumus un kārtīgi izvēdināt telpas. Lai gan Astonish līdzekļu nokļūšana acīs var būt kaitīga, tie nav tik kodīgi, lai būtu bīstami lietošanai mājas apstākļos.

Astonish Car Care izplatītājs Latvijā ir SIA Getz Nordic. Vairāk informācijas šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu