Bertāna "Spurs" pagarinājumā uzvar "Mavericks" ar Dončiču priekšgalā

NBA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lamarkuss Oldridžs (ar bumbu)
Lamarkuss Oldridžs (ar bumbu) Foto: AP/LETA

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 113:108 (20:18, 33:27, 23:29, 26:28, 11:6) papildlaikā apspēlēja Dalasas "Mavericks" vienību.

Bertāns šajā spēlē laukumā bija deviņas minūtes, kuru laikā guva trīs punktus. Latvietis realizēja vienīgo tālmetienu, taču vienīgo divpunktu metienu aizmeta garām. Latvijas basketbolists spēles laikā pieļāva arī vienu kļūdu.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija Demārs Derouzens, kurš guva 34 punktus. Viņa kontā arī deviņas rezultatīvas piespēles un sešas izcīnītas atlēkušās bumbas.

Vēl "Spurs" sastāvā 20 punktus iemeta Lamarkuss Oldridžs, bet Rūdijs Gejs atzīmējās ar 15 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un sešām pārtvertām bumbām.

Savukārt "Mavericks" sastāvā 19 gadus vecais Slovēnijas basketbolists Dončičs guva 31 punktu, bet Deniss Smits juniors iemeta 22 punktus. Tikmēr astoņi punkti un 18 atlēkušās bumbas Deandrē Džordana kontā.

"Spurs" ar četrām uzvarām sešās spēlēs Rietumu konferencē ieņem trešo vietu, kamēr "Mavericks" ar diviem panākumiem septiņos mačos ir 12.pozīcijā šajā pašā konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu