Basketbolists Šķēle kļuvis par tēti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 26. oktobrī, pasaulē nākusi basketbolista Aigara Šķēles un viņa mīļotās sievietes Beātes Katrīnas Zeltiņas pirmā atvase, vēsta abu ieraksts sociālajā vietnē "Instagram".

"Mūsu ģimene kļūst lielāka," pie publiskotā foto, kurā redzami laimīgie vecāki, abu četrkājainie draugi un jaundzimušais, raksta Aigars.

Zēnam dots vārds Adrians. 

"Un pēkšņi viss cits liekas mazsvarīgs. Tu - mana labākā dzimšanas un vārda dienas dāvana - atnāci 26.10.2018. Dēliņ, paldies Tev, paldies, ka māci man būt par mammu, par citādu būtni, kāda biju līdz šim. Tu esi mana un tēta lielākā laime," sirsnīgu ierakstu dēliņam publiskojusi jaunā māmiņa, kura savu dzimšanas dienu svinēja 24. oktobrī.

Jau vēstīts, ka Šķēle šobrīd ir Francijas basketbola kluba Antibas "Sharks" sastāvā. Žurnālam “Privātā Dzīve” Aigars atklāja, ka, līdzko dēliņam pēc piedzimšanas būs atļauts lidot, Beāte pievienosies Aigaram ģimenes ligzdiņā, kas ierīkota netālu no Monako un Kannām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu