Adetokunbo un Karijs nosaukti par aizvadītās nedēļas NBA labākajiem spēlētājiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jannis Adetokunbo un Stefans Karijs
Jannis Adetokunbo un Stefans Karijs Foto: AP/REUTERS/LETA

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Jannis Adetokunbo no Milvoki "Bucks" un Stefans Karijs no Goldensteitas "Warriors".

"Bucks" līderis Adetokunbo tika atzīts par labāko Austrumu konferences basketbolistu, kamēr NBA čempiones "Warriors" spīdeklis Karijs tika nosaukts par labāko Rietumos.

Adetokunbo aizvadītajā kaldināja četras "Bucks" uzvaras tikpat mačos aizvadītajā nedēļā, turklāt Milvoki vienība šobrīd ir vienīgā komanda līgā, kas vēl nav zaudējusi nevienu maču.

"Bucks" guva uzvaras pret Ņujorkas "Knicks" (124:113), Filadelfijas "76ers" (123:108), Minesotas "Timberwolves" (125:95) un Orlando "Magic" (113:91).

Tikmēr Grieķijas basketbolists šosezon vidēji izcēlies ar 25 punktiem, 14,2 atlēkušajām bumbām un 5,7 rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Rietumu konferencē Karijs kaldināja četras "Warriors" uzvaras piecās spēlēs. Vienīgo neveiksmi Goldensteitas komanda cieta nedēļas ievadā pret Denveras "Nuggets" (98:100), kam sekoja uzvaras pret Fīniksas "Suns" (123:103), Vašingtonas "Wizards" (144:122), "Knicks" (128:100) un Bruklinas "Nets" (120:114).

Karijs šajā sezonā vidēji guvis 33,9 punktus, atdevis 5,6 rezultatīvās piespēles un ticis arī pie piecām atlēkušajām bumbām.

"Warriors" ar septiņām uzvarām astoņās spēlēs ir Rietumu konferences līdere, kamēr "Bucks" ar septiņiem panākumiem tikpat mačos ieņem pirmo vietu Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu