Maskavas "Spartak": Izskanējusī informācija saistībā ar Znaroku nav patiesa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oļegs Znaroks
Oļegs Znaroks Foto: Sputnik/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Spartak" noraidījis baumas, ka par vienības galveno treneri varētu kļūt Oļegs Znaroks.

Znaroks, kurš savulaik kā hokejists ir spēlējis Latvijas izlasē, šobrīd ir bez darba, jo pēc aizvadītās KHL sezonas šķīrās viņa un Sanktpēterburgas SKA komandas ceļi, taču citos klubos Znaroks par treneri līdz šim nav izraudzīts.

Iepriekš izskanēja baumas, ka viņš varētu kļūt par Mika Indraša pārstāvētās Maskavas "Dinamo" stūrmani, ko gan pats treneris noliedza, bet vēlāk parādījās informācija, ka par viņu interesi izrāda Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā "Spartak".

"Medijos izskanējusī informācija saistībā ar Znaroka pievienošanos mūsu komandai nav patiesa," teikts "Spartak" komandas ziņojumā. "Neesam veikuši pārrunas ar kādreizējo Krievijas izlases galveno treneri, un šī informācija ir mediju izdomājums. Cienām Znaroku, tomēr šāda informācija ir neētiska un nepareiza. Mūsu plānos šobrīd nav mainīt treneru sastāvu."

Šāda informācija parādījās tādēļ, ka pirms divām nedēļām "Spartak" no galvenā trenera amata atbrīvoja Vadimu Jepančincevu, kura vietā šobrīd ir stājies ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs.

Znaroks no 2010. līdz 2014. gadam trenēja Maskavas "Dinamo", kur viņa palīgs bija Harijs Vītoliņš, komandai divas reizes izcīnot Gagarina kausu. Pēc tam Znaroks, tiekot apstiprināts par Krievijas izlases galveno treneri, kļuva par Maskavas kluba konsultantu, bet "Dinamo" galvenā trenera pienākumus pildīja Vītoliņš.

Pēc tam Znaroks vadīja Sanktpēterurgas SKA komandu, ar kuru 2017.gadā arī tika pie Gagarina kausa, bet februārī viņa vadītā Olimpisko atlētu no Krievijas komanda triumfēja Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu