"Hotspur" paraksta ilgtermiņa līgumu ar komandas talantīgo pussargu Alli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deli Alli
Deli Alli Foto: EPA/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola klubs Totenhemas "Hotspur" parakstījis ilgtermiņa līgumu ar talantīgo centru pussargu Deli Alli.

Klubs ziņo, ka līgums ar Alli pagarināts līdz 2024.gadam.

Pašlaik 22 gadus vecais Alli ir kļuvis gan par "Hotspur" līderi, gan arī par stabilu Anglijas izlases spēlētāju. Viņš tiek uzskatīts par šī brīža vienu no Anglijas perspektīvākajiem futbolistiem.

Pussargs spēlējis Anglijas U-17, U-18, U-19 un U-21 izlasēs, bet galvenajā valstsvienībā aizvadījis 31 maču, gūstot trīs vārtus. Viņš bija arī izlases dalībnieks 2016.gada Eiropas čempionātā un 2018.gada Pasaules kausā.

"Hotspur" komandai viņš pievienojās 2015.gadā, īsu brīdi izīrējot viņu Miltonkīnzas "Dons", kur savukārt Alli uzsāka savu profesionālo karjeru.

"Hotspur" rindās Alli šobrīd aizvada savu ceturto sezonu, bet līdz šim viņš 152 maču laikā guvis 48 vārtus, rezultatīvāko sniegumu demonstrējot savā otrajā sezonā šajā klubā, kad viņš izcēlās ar 22 vārtiem, visos turnīros kopā ņemot.

Ziemeļlondonas vienība šobrīd turnīra kopvērtējumā desmit aizvadītiem mačiem sakrājusi 21 punktu, kas ļauj ierindoties piektajā vietā. "Hotspur" par pieciem punktiem atpaliek no līderēm Mančestras "City" un "Liverpool".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu