Nosaukts Latvijas hokeja izlases sastāvs turnīram Minskā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Hokeja federācija (LHF) nosaukusi Latvijas nacionālās valstsvienības sastāvu "Euro Ice Hockey Challenge" posmam Minskā.

Turnīrs Baltkrievijas galvaspilsētā norisināsies no 8. līdz 10. novembrim. Šajā turnīrā spēkosies Latvija, Slovēnija, Francija un mājiniece Baltkrievija.

Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs uz Minsku līdzi ņems 2 vārtsargus, 7 aizsargus un 13 uzbrucējus.

Desmit sastāvā iekļautie hokejisti ikdienā spēlē Optibet Hokeja Līgas (OHL) čempionātā.

"Šajā turnīrā dosim iespēju vairākiem Latvijas virslīgas puišiem," sacīja LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols. "Mūsu pašmāju čempionāts ir kļuvis spēcīgāks, līdz ar to šī būs lieliska iespēja šiem spēlētājiem parādīt savu varēšanu. Visi sastāvā iekļautie hokejisti ir sevi labi apliecinājuši sezonas gaitā. Esam saņēmuši arī pozitīvas atsauksmes no šo hokejistu treneriem. Jāsaka arī liels paldies arī Rīgas "Dinamo" menedžmentam un treneru korpusam, ar ko mums izveidojusies veiksmīga sadarbība."

Bobam Hārtlijam darbā ar Latvijas izlasi šajā turnīrā asistēs Rīgas "Dinamo" treneri – Artis Ābols un Edgars Masaļskis, kā arī Aldis Āboliņš.

Latvijas izlase pirmo kopīgo ledus treniņu aizvadīs 5. novembrī, bet uz Minsku mūsu hokejisti dosies divas dienas vēlāk – 7.novembrī.

Pirmo maču šajā EIHC turnīrā mūsu hokejisti aizvadīs 8.novembrī pret Slovēnijas komandu, dienu vēlāk tiksies ar Franciju, bet turnīru noslēgs 10.novembrī ar spēli pret mājiniekiem Baltkrieviju.

Euro Ice Hockey Challenge: (Baltkrievija, Minska)

DatumsLaiksSpēle
08.11.2018.13:15Latvija – Slovēnija
09.11.201814:30Latvija – Francija
10.11.201818:30Latvija – Baltkrievija

Spēli Latvija – Baltkrievija būs iespējams tiešraidē skatīties Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā!

Latvijas izlases sastāvs EIHC turnīram Minskā

Vārtsargi: Jānis Auziņš (HK “Prizma”), Rihards Cimermanis (HK “Zemgale/LLU”)

Aizsargi: Ralfs Freibergs (HC “Zlin”, Čehija), Artūrs Salija (HK “Poprad”, Slovākija), Hugo Jansons (“Neftyanik”, Krievija), Roberts Mamčics (Rīgas “Dinamo”), Roberts Kaļķis (HK “Rīga”), Pauls Svars (HK “Rīga”) un Kristaps Jākobsons (“Zemgale/LLU”).

Uzbrucēji: Edgars Kulda (HC “Zlin”, Čehija), Oskars Batņa, Mārtiņš Dzierkals, Frenks Razgals, Rihards Marenis, Roberts Lipsbergs (visi Rīgas “Dinamo”), Vladislavs Adeļsons (“Zemgale/LLU”), Kaspars Saulietis (HK “Mogo”), Bruno Zabis (HK “Liepāja), Juris Upītis, Edgars Homjakovs (abi HK “Kurbads”), Rūdolfs Maslovskis (HK “Mogo”), Egils Kalns (HK “Liepāja”).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu