Par Madrides "Real" galveno treneri ieceltais Solari šajā amatā labprāt uzkavētos ilgi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Santjago Solari
Santjago Solari Foto: EPA/LETA

Par Spānijas futbola granda Madrides "Real" galveno treneri ieceltais Santjago Solari šajā amatā labprāt paliktu ilgu laiku.

Pirmdien no "Real" galvenā trenera amata tika atlaists Hulens Lopetegi, kurš šajā postenī bija tikai 139 dienas. Savukārt viņa vietā tika iecelts kluba otrās komandas stūrmanis Solari no Argentīnas.

"Notiekošo uztveru ļoti pozitīvi," otrdien preses konferencē teica Solari, kurš šajā klubā spēlēja laika posmā no 2000. līdz 2005. gadam, tajā aizvadot savas karjeras spilgtākos gadus.

Solari pie Madrides granda stūres debitēs trešdien Spānijas Karaļa kausa mačā pret trešās līgas vienību "Melilla".

"Darīšu visu, kas ir manos spēkos. Šī ir lieliska iespēja lieliskā klubā. Es to nesaku tikai tāpēc, ka esmu kļuvis par pirmās komandas galveno treneri. Esmu šajā klubā bijis arī kā spēlētājs un caur sviedriem un asinīm aizstāvējis tā godu," uzsvēra 42 gadus vecais Solari.

Kā pretendenti uz Madrides "Real" galvenā trenera krēslu tiek minēti bijušais Turīnas "Juventus" un Londonas "Chelsea" stūrmanis Antonio Konte un Roberto Martiness, kurš vada Beļģijas izlasi.

Madrides "Real" vasarā piedzīvoja ievērojamas pārmaiņas, jo uz "Juventus" devās tā lielākā zvaigzne Krištianu Ronaldu, bet no galvenā trenera posteņa aizgāja slavenais francūzis Zinedins Zidāns, kura vietā stājās Lopetegi.

"Real" ar 14 punktiem desmit spēlēs Spānijas čempionāta kopvērtējumā atrodas tikai devītajā vietā, kamēr UEFA Čempionu līgas G grupā Madrides klubs ar sešiem punktiem divos mačos ir otrais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu