Liepājroks nevaid miris. Fēlikss Ķiģelis ar grupu “Bezvējš” laiž klajā jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Fēlikss Ķiģelis
Fēlikss Ķiģelis Foto: Ekrānuzņēmums

Šonedēļ, rudens vēju iedvesmots, mūziķis Fēlikss Ķiģelis sadarbībā ar grupu “Bezvējš” laiž klajā dziesmu “Rokenrols ar vēju”.

Par mūziķu kopdarbu Fēlikss, kurš ir dziesmas mūzikas autors saka: “Ar "Bezvēju" iepazinos 2014. gada vasarā Pāvilostas festivālā "Zaļais stars", kur uzreiz sajutu dvēselisko radniecību ar šo grupu. Gāja laiks, draudzība kļuva ciešāka un kopīga muzicēšana biežāka. Grupai pirms gada nomainījās sastāvs, un līdz ar sastāva maiņu “Bezvēja” skanējums kļuva vēl roķīgāks.”

Fēlikss Ķiģelis ar grupa “Bezvējš”
Fēlikss Ķiģelis ar grupa “Bezvējš” Foto: publicitātes

Dziesmas teksta autors ir Elmārs Smiltenieks.

“Kad Elmārs parādīja šos vārdus,” turpina Fēlikss, “es, daudz nedomājot, piekritu  kopdziesmai, un šodien nododam dziesmu klausītāju vērtējumam.”

Noskaties video

Savukārt Elmārs par dziesmas vārdos ietverto ziņu saka: “Teksts dziesmā ir par sajūtām, ko var gūt sērfojot. Par pavadīto laiku ar vēju un jūru. Par to, ka sērfošana ir dzīvesveids, kurā tu dalies sajūtās ar saviem tuvajiem.”

Grupa “Bezvējš” ir Māris Smiltenieks (ģitāra), Māris Lūkins (vokāls), Uvis Kalve (ģitāra), Raitis Lagzdiņš (bass) un Kristians Riekstiņš (bungas). Dziesmas ierakstā bungas iespēlēja Matīss Bērzs, un tā ir ierakstīta Rīgā studijā GEM plus ar Ediju Gņedovski pie pults. Dziesmas mikss tapis sadarbībā ar Gintu Lundbergu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu