Volkswagen klāstu papildinās par Amarok mazāks pikaps

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Sanpaulu automobiļu izstādē, kas durvis vērs 6.decembrī, pasaules debiju piedzīvos Volkswagen pikapa prototips, kas ar laiku kļūs par sērijveida modeli. Patlaban to gan paredzēts piedāvāt Brazīlijas tirgū, taču Volkswagen neizslēdz iespēju, ka modelis būs pieejams arī citu valstu tirgos.

Modeļu klāstā jaunais pikaps ieņems vietu zem Amarok. Tas konstruēts uz Volkswagen grupas MQB tehnoloģiskās platformas, kas cita starpā veido arī kompaktā krosovera Tiguan bāzi.

Detalizētas informācijas par kompakto pikapu pagaidām nav. Volkswagen vien norāda, ka pilnpiedziņas automobilis konceptuāli ir paredzēts lietošanai pilsētvidē. Tāpat tam ir transformējama, vajadzībām pielāgojama kravas kaste. 

Jāpiebilst, ka šā gada aprīlī Volkswagen Ņujorkas automobiļu izstādē prezentēja pilna izmēra pikapa prototipu Tanoak. Uz septiņvietīgā krosovera Atlas tehnoloģiskās platformas konstruētais auto bija apgādāts ar 3,6 litru V6 dzinēju, kas attīsta 280 ZS un 361 Nm. Bet par tā ambīcijām apvidū liecina pilnpiedziņas sistēma un 254 milimetru klīrenss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu