Linda Mūrniece velta saviļņojošus vārdus vīrietim, kuru vēlas satikt (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gints Ivuškāns

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja un kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālos tīklus bieži izmanto kā platformu, kur dalīties savās sajūtās un pārdzīvojumos ne tikai par ikdienišķām un profesionālām lietām, bet arī dziļi privātām un intīmām sajūtām. Jaunāko ierakstu vietnē "Facebook" viņa velta vīrietim, kuru vēl tikai satiks. 

Mūrniece iesāk: "Es tevi gribu paturēt. Par spīti tam, ka tas nav uz mūžu, bet tikai atlikušo laiku. Es tevi gribu paturēt. Par spīti tam, ka arī paturēt sāp. Jo tas nav tā, kā būtu bijis, ja būtu bijis... Ir citādi. Es tevi gribu paturēt."

"Paturēt tikai sev un klusiņām priecāties, ka es to varu klusiņām. Es tevi gribu paturēt. Neteikt nevienam par zvaigznēm, kas no rīta pazūd saullēktā, vai kamīnu, kas naktī bija tik gaišs. Neteikt par savādo troksni, kas ļauj izbīties un izlikties, ka tas bija bailīgi. Nevienam neatzīties, kāpēc gribu tevi paturēt. Neteikt, cik sen es zināju, kur tevi meklēt. Neteikt, ka asaras ir īstas, kad sabīstos tevi pazaudēt," viņa turpina.

"Es tevi gribu paturēt. No vakara līdz rītam un atkal līdz vakaram. Līdz citai dienai un citam gadam. Līdz sajūtai, ka tā bija pareizi. Un skumjām par to, ka tikai tagad. Līdz dzērvju klaigām un aizsalušam dīķim. Līdz sāpēm gribu paturēt un priekam. Līdz rītdienas pusdienām un vakara pasaciņai. Līdz zvanam un baznīcas solam. Līdz sajūtai, ka nevajag sarunāties. Līdz sajūtai būt blakus. Es tevi gribu paturēt." vēstuli noslēdz Linda.

Mūrnieces ieraksts vietnē "Facebook" izpelnījies vairāk nekā 300 "patīk", kā arī neskaitāmus komentārus no sievietēm, kuras līdz sirds dziļumiem tikušas aizkustinātas. "Dvēseles kliedziens", "tā ir drosme un uzdrīkstēšanās", viedi vārdi" u.tml komentārus izpelnījusies Lindas rakstītā vēstule.

Kā zināms, Linda Mūrniece iepriekš bija precējusies ar deputātu un ārstu Hosamu Abu Meri.

Gadu pēc šķiršanās, restorāna "Mazais Otto" vasaras terases atklāšanas svētkos viņa izdevumam "Privātā Dzīve" paziņoja, ka ir aizņemta sieviete, bet neko vairāk viņa nekomentēja. 

Mūrniecei ir dēls Haralds un meita Helēna. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu