Jaunā poppanka apvienība "Have No Heroes" izdod debijas plati

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Have No Heroes”
“Have No Heroes” Foto: publicitātes

Ar pirmo albumu “Plastic World“ sevi piesaka jauna poppanka grupa "Have No Heroes".  Albumā iekļautās dziesmas liek kritiski paskatīties uz mūsdienu sabiedrību un tās vērtībām.

Debijas albumā iekļautas 12 dziesmas, kuras liek pievērst uzmanību mūsdienu sabiedrībā aktuālām sociāla rakstura tēmām: aklajai ticībai kapitālisma radītajiem varoņiem; dzīvnieku tiesībām un tieksmei nekritiski pakļauties esošajām tendencēm. Albuma galvenais vadmotīvs ir nepakļauties citu ietekmei un nenodot savus sapņus, uzskatus un likteni citu rokās, bet gan uzticēties pašiem sev, pierādīt, ka esi spēcīga, unikāla personība.

Grupas pirmajam singlam “Not Gona Fall Today” tapis arī videoklips.

“Tas ir gaumīgs un ātrs pankroks ar aicinājumu nepadoties ne sabiedrības, ne ģimenes, ne arī draugu uzliktajam spiedienam, nenokārt galvu un turpināt cīnīties par to, kas tev ir svarīgs,” komentē grupas pārstāvji.

"Have no Heroes" ir četru puišu apvienība. Konstntīns Sedunovs un Oļegs Novikovs iepriekš muzicēja ilggadējā pankroka grupā “Freelancers”. Apvienojot spēkus ar vēl diviem diviem biedriem – Viesturu Kalniņu un Kristiānu Vasiļevu, kolektīvs “Have No Heroes” radījis pirmo albumu, kuru var noklausīties lielākajās straumēšanas vietnēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu