KTM rūpnīcas komanda atvadās no Jonasa un prognozē viņa atgriešanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pauls Jonass
Pauls Jonass Foto: MXGP.com

"Red Bull KTM Factory Racing" komanda trešdien publicēja atvadas no Latvijas motokrosa zvaigznes Paula Jonasa, bet prognozēja viņa atgriešanos šajā vienībā.

Jau ziņots, ka 21 gadu vecais Jonass prestižākajā pasaules čempionāta MXGP klasē debitēs rūpnīcas vienībā "Rockstar Energy Husqvarna". Iepriekšējos četrus gadus latvietis pavadīja KTM rūpnīcas komandā un startēja MX2 klasē, kur pagājušajā gadā kļuva par pasaules čempionu.

"Visu labu latviešu motokrosa leģendai Jonasam. Paldies par četrām atmiņā paliekošām, bieži dramatiskām, bet vienmēr aizraujošām sezonām MX2 klasē uz KTM motocikla," paziņojusi komanda. "Tagad tev priekšā starti MXGP klasē, bet kādu dienu tu atkal sēdīsies uz oranžā motocikla!"

Kopā ar KTM rūpnīcas vienību Jonass vienreiz kļuva par MX2 čempionu, bet divreiz ieguva vicečempiona statusu, tostarp arī šogad, kad bija spiests piekāpties savam komandas biedram Horhem Prado no Spānijas.

Sezona latvietim gan noslēdzās priekšlaicīgi, jo pirms pēdējā posma viņam tika veikta ceļgala operācija.

Tikmēr "Rockstar Energy Husqvarna" komandas īpašnieks ir slavenais Pirmās formulas pasaules čempionāta (F-1) "Ferrari" vienības pilots Kimi Raikonens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu