Zeltiņas skaistuma noslēpums: man patīk sekot sev un disciplinēt dzīvesveidu

Uzzini, kā aktrise uztur sevi formā!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STV

Raidījumā "Starp mums runājot..." (STV pirmā) aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa stāsta par to, kā ir sadzīvot ar skaistāko latviešu sieviešu titulu un ko tas no viņas prasa realitātē. Kā izrādās, neko daudz - vien mīlēt un sekot sev!

"Man patīk sekot... sev. Respektīvi, saglabāt labu veselību, un tas, jā, prasa disciplīnu," uz jautājumu, kā aktrise saglabā sevi formā, atbild Agnese Zeltiņa.

"Esmu sapratusi, ka vajag vairāk kustēties un mazāk ēst. Ja jaunībā sportiskas aktivitātes tev prasīja dažas reizes nedēļā, tad tagad tev ķermenis prasa vairāk laika, spēka un uzmanības."

Par privāto pieredzi Agnese stāsta, ka sporto treneres uzraudzībā: "Man ir trenerīte, kas mani stiepj. Jā, es to visu protu darīt, bet man vajag, lai kāds mani uzrauga. Un vēl man labas rokas palīdz masāžās. Vēl sejas ādu sačubina mana māsiņa - dermatoloģe. Jā, ir maz roku, kurām es sevi uzticu, bet tad tās ir - labas rokas," par sava izskata noslēpumiem atklāj aktrise. 

Kas ir lielākais grēks, kam padodas Agnese? "Jā, tā ir vēlā vakara ēšana," atzīst viņa. 

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu