CSDD par 247 000 eiro izsolījusi graustu Miera ielā 23

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) pagājušajā nedēļā izsolē pārdevusi C kategorijas graustu Miera ielā 23, informēja CSDD.

Izsolē tiesības iegādāties īpašumu tika izsolītas par 247 000 eiro. Izsolāmā objekta sākumcena bija 209 000 eiro, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Pretendentam 30 dienu laikā jāveic samaksa un tad viņš kļūs par ēkas īpašnieku.

Attiecīgais īpašums, kuru CSDD iepriekš vairākkārt nesekmīgi mēģināja izsolīt, sastāv no divām administratīvajām ēkām attiecīgi 339,1 un 395,7 kvadrātmetru platībā un zemesgabala 1292 kvadrātmetru platībā Miera ielā 23, Rīgā.

Augusta beigās Rīgas domes Vidi degradējošo būvju komisija CSDD piederošo ēku Rīgā, Miera ielā 23, klasificēja kā C kategorijas graustu.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka uz vairākām iepriekšējām izsolēm nepieteicās neviens pretendents.

Abas ēkas atrodas blakus īpašumam Miera ielā 25, kur agrāk atradās CSDD. Savulaik īpašums - ēkas un zeme - tika iegūts ar mērķi izveidot CSDD informātikas centru un, ņemot vērā pieaugošās funkcijas, nodrošināt darbinieku izvietošanu. Pēc CSDD pārcelšanās uz Sergeja Eizenšteina ielu 6, Miera 25 īpašumu 2016.gadā CSDD pārdeva, līdz ar to īpašums Miera ielā 23 direkcijai vairs nebija vajadzīgs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu