"Liepāja" gūst divus vārtus mazākumā; "Zemgale"/LLU izpilda 74 metienus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
HK "Liepāja"
HK "Liepāja" Foto: HK Liepāja/Facebook

"Liepāja" trešdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) čempionāta mačā viena mazākuma laikā guva divus vārtus, kamēr citā duelī "Zemgale"/LLU izpildīja 74 metienus pa pretinieku vārtiem, abām komandām svinot uzvaras.

"Liepāja" ar 4:1 (0:0, 1:0, 3:1) nokārtoja uzvaru viesos pret hokeja skolu "Rīga".

Roberts Lipsbergs otrajā trešdaļā panāca 1:0 liepājnieku labā, bet pēdējās trešdaļas ievadā Iļja Žučkovs atstāja "Liepājas" komandu mazākumā. Tas gan netraucēja viesiem gūt divus vārtus viena mazākuma ietvaros, jo ar precīziem metieniem izcēlās Frenks Razgals un Egils Kalns.

Mača turpinājumā gan mājinieki pēc katastrofāla iepriekšējā vairākumā nākamo realizēja, jo vārtus guva Ralfs Jevdokimovs, tomēr Razgals pēc brīža palielināja pārsvaru un panāca 4:1, ar tādu pašu rezultātu mačam noslēdzoties.

Tikmēr "Zemgale"/LLU pretinieku laukumā ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) apspēlēja turnīra pastarīti "Lido".

Spēles rezultātu otrajā trešdaļā atklāja Vladislavs Adelsons, kurš realizēja vairākumu, bet noslēdzošajā trešdaļā Kalvis Ozols dubultoja pārsvaru, bet Adelsons pievienoja vēl vienu precīzu metienu, neatstājot cerības mājiniekiem.

"Zemgale"/LLU šajā spēlē veica 74 metienus pa vārtiem, bet "Lido" vārtsargs Antons Naumovs atsita 71 mesto ripu, tiekot pie 95,95% atvairīto metienu.

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar 32 punktiem 13 mačos atrodas "Mogo", bet no tās par diviem punktiem atpaliek 14 mačus aizvadījusī "Prizma". Aiz abām vadošajām komandām ar 23 punktu 13 spēlēs ir "Zemgale"/LLU, bet pirmo četrinieku ar 21 punktu noslēdz "Rīga". Čempionei "Kurbads" ir 18 punkti 12 dueļos, bet sestā ar astoņiem punktiem 13 cīņās ir "Liepāja", kamēr trīs punkti 12 spēlēs ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu