Porziņģa bijušais komandas biedrs Rouzs gūst 50 punktus NBA mačā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deriks Rouzs (centrā) un Tadžs Gibsons (no labās)
Deriks Rouzs (centrā) un Tadžs Gibsons (no labās) Foto: AP/LETA

Kristapa Porziņģa bijušais komandas biedrs Deriks Rouzs ceturtdien (pēc Latvijas laika) guva 50 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē.

Rouzs ar žilbinošu sniegumu palīdzēja Minesotas "Timberwolves" komandai mājās ar rezultātu 128:125 (32:25, 33:31, 36:40, 27:29) pārspēt Jūtas "Jazz" vienību.

30 gadus vecais Rouzs realizēja 15 no 24 divpunktu metieniem, 4 no 7 tālmetieniem un 8 no 11 soda metieniem.

Viņš arī veica 6 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 4 atlēkušās bumbas, pārtvēra 2 bumbas, bloķēja 1 metienu un pieļāva 6 kļūdas.

50 gūtie punkti ir Rouza karjeras rekords. 2010./11. gada sezonā viņš ieguva MVP jeb vērtīgākā spēlētāja balvu Čikāgas "Bulls" komandas rindās, taču turpinājumā ilgstoši nācies cīnīties ar savainojumiem.

2016./17. gada sezonu Rouzs aizvadīja Ņujorkas "Knicks" rindās. Spēlējot līdzās Porziņģim, amerikāņu saspēles vadītājs 64 mačos vidēji guva 18,0 punktus.

Vēl bez Rouza aizvadītajā naktī "Timberwolves" sastāvā teicamu sniegumu demonstrēja Karls Entonijs Tauns, kurš guva 28 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas.

Savukārt šajā mačā nepiedalījās viens no "Timberwolves" līderiem Džimijs Batlers, kurš pieprasījis kluba vadībai, lai viņu aizmaina uz citu komandu.

Tikmēr "Jazz" sastāvā francūzis Rūdijs Gobērs guva 22 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bet Donovans Mičels guva 26 punktus.

"Timberwolves" ar 4 uzvarām 8 spēlēs ieņem 10. vietu Rietumu konferencē, bet "Jazz" ar 4 panākumiem 7 mačos atrodas 7. pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu