"Bohēmista rapsodijas" skaņu celiņš iekaro britu albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Biogrāfiskās filmas "Bohēmista rapsodija" (Bohemian Rhapsody) skaņu celiņš iekarojis Lielbritānijas albumu topa 1. vietu, ziņo "nme.com".

Filma, kas Latvijas kinoteātros iznāks jau piektdien, vēsta par britu grupas "Queen" kolorīto līderi Frediju Merkūriju (Freddie Mercury), un tās galvenā zvaigzne ir ēģiptiešu izcelsmes aktieris Ramijs Maleks (Rami Malek). 

Filmas reklāmas rullītis.

Fredijs Merkūrijs - roka leģenda, dumpinieks, bohēmists un ģēnijs, kurš lauzis visus stereotipus un atstājis neizdzēšamu iespaidu uz rokmūziku. Filma stāsta par grupas "Queen" galvu reibinošo ceļu uz panākumiem, pateicoties radītajām kulta dziesmām un revolucionārajam skanējumam, kā arī grupas atrašanos uz izjukšanas robežas Merkūrija nekontrolējamā dzīvesveida dēļ. Mūziķu triumfālā atkalapvienošanās koncertam "Live Aid" ir kļuvusi par vienu no izcilāko uzstāšanos visā rokmūzikas vēsturē.

Līdz ar to režisora un aktiera Bredlija Kūpera (Bradley Cooper) jaunākās filmas "Zvaigzne ir dzimusi" (A Star Is Born (Interscope/Universal)) skaņu celiņš zaudējis savu līderpozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu