Rešetins apsver aktiera karjeras pamešanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Populārajam Dailes teātra aktierim Intaram Rešetinam ar jaunām lomām  neveicas - šajā teātrī viņam to tikpat kā vairs nav. Intervijā žurnālam "Ieva" viņš atklājis, ka režisori lomas viņam vairs nedod. Tas aktierim un režisoram licis apsvērt iespēju aktiera karjeru pamest pavisam.

Jau piecus gadus 38 gadus vecais Rešetins darbojas režijas lauciņā un tāpēc pats kā aktieris uz skatuves redzams arvien retāk.

"Acīmredzot esmu izaudzis, un to jūt arī pārējie. Divreiz mēnesī spēlējot "Cerību ezerā", man ir sajūta, ka tas instruments vēl spēlē, ka gammas neesmu aizmirsis. Bet aktierim, lai nezaudētu profesionalitāti, visu laiku ir jāspēlē - tāpat kā ķirurgam visu laiku ir jāgriež," viņš saka intervijā. "Draugi mīļie, ja ir karš, es gribu šaut ar lielgabalu, nevis sargāt mežu ar koka zobentiņu rokās! Tas virza uz priekšu."

Rešetins atzīst, ka priecātos nonākt Dailes teātra režisoru štatā. Viņam esot mērķi diviem trim gadiem uz priekšu, atlasītas lugas, skaidri sapņi un vīzijas, kuras gan viņš vēlētos paturēt pie sevis. "Šobrīd jau gandrīz esmu izlēmis, ka varētu likt punktu kā aktieris," Rešetins rezumē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu