Kanje Vests izdomājis, ka jaukšanās politikā tomēr nav domāta viņam (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Polaris/Sipa/Scanpix

Slavenais amerikāņu reperis Kenje Vests (41), kurš nesen nomainīja savu skatuves vārdu uz vienkārši Je, šoruden pēc tikšanās ar ASV un Ugandas prezidentiem tomēr izdomājis, ka turēsies tālāk no politikas.

Viņš sociālajā tīklā “Twitter” paziņoja, ka ticis izmantots, lai reklamētu idejas, kurām viņš nepiekrīt. Izskatās, ka mūziķis pieņēmis šādu lēmumu, jo viņa vārds šomēnes daudzkārt izskanējis saistībā ar “Blexit”, kas ir aicinājums melnādainajiem amerikāņiem novērsties no demokrātiskās partijas - šo kustību vada politiskā aktīviste un komentētāja Kendisa Ovensa, kura slavena ar saviem konservatīvajiem uzskatiem.

Viņa apgalvoja, ka reperis piekritis dizainēt kampaņas apģērbu, taču Kanje Ovensas teikto noliedz: “Es nekad neesmu gribējis būt saistīts ar “Blexit”. Man ar to nav nekādas darīšanas. [..] Manas acis tagad ir plaši atvērtas, jo esmu sapratis, ka tiku izmantots, lai paustu idejas, kuras neatbalstu. Es distancēšos no politikas un pilnībā fokusēšos uz savu radošo darbību. [..] Es gribētu pateikties savai ģimenei, mīļajiem, un maniem faniem, kuri atbalsta manus ĪSTOS uzskatus un vīzijas par labāku pasauli.”

Kā zināms, Kanje šoruden pārsvarā uzturas Ugandā, kur izvēlējies strādāt pie sava jaunā albuma.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu