"Dinamo" spraigā mačā uzveic "Lokomotiv"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:0, 0:2, 1:0) pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību, teju divu nedēļu pārtraukumā dodoties ar uzvaru.

Līdz ar uzvaru "Dinamo" Rietumu konferencē pakāpusies uz septīto vietu.

Šajā mačā "Dinamo" labā vārtus guva Miķelis Rēdlihs, Gints Meija un zviedrs Līnuss Videls, kurš ir KHL šīs sezonas labākais snaiperis.

Jau piektajā minūtē rezultātu atklāja Rēdlihs, kurš palika nepieskatīts pretinieku vārtu priekšā, kur saņēma Laura Dārziņa piespēli no labās malas un raidīja ripu cietoksnī. Nepagāja ne divas minūtes, kad rezultāta tablo vēstīja 2:0 mājinieku labā - Meija no neērtas puses uzmeta pa vārtiem, ripai atsitoties pret vārtsarga muguru un ieslīdot mērķī.

Neveiksmīgais spēles sākums "Lokomotiv" komandai lika veikt vārtsargu maiņu, KHL oktobra labāko jauno spēlētāju Iļju Konovalovu aizstājot Aleksandram Salākam. Pēc neveiksmīgā sākuma viesi izveidojas pāris bīstamus momentus, taču uzdevumu augstumos bija "Dinamo" vārtsargs Timurs Biļalovs.

Otrā perioda ievadā komandas ilgi spēlēja bez pārtraukumiem, šajā laikā nopietnas vārtu gūšanas iespējas neveidojot. Tāpat kā otrdienas mačā, arī šajā savainojumu guva rīdzinieku uzbrucējs Gunārs Skvorcovs, kurš šoreiz, atšķirībā no aizvakardienas, dueli turpināt nespēja.

Mača vidū "Lokomotiv" vienus vārtus atguva, precīzi metot Jegoram Averinam, kuram asistēja viņa uzvārdabrālis Niklolajs. Kad līdz perioda beigām bija palikušas septiņas minūtes, rīdzinieki neveiksmīgi nospēlēja viduszonā, kā rezultātā pretiniekiem radās pārspēks laukuma saimnieku aizsardzības zonā, kas Rušanam Rafikovam ļāva izlīdzināt mača rezultātu.

Trešā perioda ievadā spēle ritēja saraustīti līdz astotajā minūtē KHL labākais snaiperis Videls ar metienu pretī vārtiem izvirzīja rīdziniekus vadībā. Perioda turpinājumā "Lokomotiv" centās vēlreiz panākt izlīdzinājumu, tomēr "Dinamo" spēlēja aukstasinīgi un vienu vārtu pārsvaru nosargāja, izcīnot uzvaru ar 3:2.

Pēc šīs spēles sekos ilgāks pārtraukums, jo nākamais mačs būs vien 13.novembrī, kad izbraukumā notiks spēkošanās ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

"Dinamo" ar 23 izcīnītiem punktiem 24 spēlēs Rietumu konferencē tagad ir septītajā vietā , kamēr "Lokomotiv" ar 32 punktiem 24 mačos ir ceturtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu