Ankipāns: Pieņēmām ļoti daudz pareizus lēmumus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētāji ceturtdien mača laikā pieņēma ļoti daudz pareizus lēmumus, pēc uzvaras secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" ceturtdien savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:0, 0:2, 1:0) pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību, teju divu nedēļu pārtraukumā dodoties ar uzvaru.

"Bija cīņasspara pilna spēle. Īstajā laikā un īstajā vietā pieņēmām ļoti daudz pareizus lēmumus. Protams, bija arī teicama vārtsarga darbība un labs mazākums," pauda Ankipāns.

Pēc šīs spēles sekos ilgāks pārtraukums, jo nākamais mačs būs vien 13.novembrī, kad izbraukumā notiks spēkošanās ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

"Kopš sezonas sākuma esam ļoti saspringtā grafikā. Tagad mums svarīgi atjaunoties ne tikai fiziski, bet arī mentāli. Puišiem jāpavada laiks ar ģimenēm un bērniem, lai pēc tam ar svaigu galvu atgrieztos pie slodzēm. Mums ir pietiekoši daudz laika, lai to izdarītu," skaidroja Ankipāns.

Tikmēr "Lokomotiv" galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs bija apbēdināts par komandas zaudējumu.

"Spēlējām neslikti, bet ātri ielaidām divus vārtus. Atgriezāmies spēlē, taču pieļāvām kļūdu. Bija daudz momentu, taču nespējām gūt vārtus," teica Kvartaļnovs.

"Dinamo" ar 23 izcīnītiem punktiem 24 spēlēs Rietumu konferencē tagad ir septītajā vietā , kamēr "Lokomotiv" ar 32 punktiem 24 mačos ir ceturtā.

"Dinamo" pēdējās sešās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras, tostarp iepriekšējā mačā pret Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ" tika pārtraukta divu neveiksmju sērija.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, kas rīdziniekiem bija neveiksmīgākā kluba vēsturē, sastāvā notikušas ļoti būtiskas izmaiņas, jo pirmo reizi vienības vēsturē tās sastāvā pašlaik ir 13 leģionāri. Pilnībā nomainījusies vārtsargu līnija, kā arī ierindā palikuši vien trīs aizsargi no iepriekšējās sezonas.

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus "Dinamo" palikusi bez izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu