Girgensonam pieticīgs spēles laiks "Sabres" zaudējumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien tika pie pieticīga spēles laika, kamēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda cieta zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

"Sabres" izbraukumā ar 2:4 (0:1, 0:2, 2:1) piekāpās Otavas "Senators", piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Girgensons šajā spēlē laukumā pavadīja tieši desmit minūtes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem un izpildīja vienu spēka paņēmienu, kā arī izpelnījās neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmo divu trešdaļu laikā "Sabres" nonāca iedzinējos ar 0:3, tomēr noslēdzošā perioda ievadā Džeisons Pominvils un Džefs Skiners īsā laikā divus vārtus atguva un samazināja rezultāta starpību līdz minimumam. Panākt neizšķirtu viesiem gan neizdevās, turklāt 20 sekundes pirms pamatlaika beigām "Senators" hokejists Bobijs Raiens uzstādīja cīņas galarezultātu.

"Senators" vienībai šajā mačā izdevās pārtraukt četru zaudējumu sēriju.

Girgensons šosezon 13 mačos veicis trīs rezultatīvas piespēles un nopelnījis neitrālu lietderības koeficientu.

"Sabres" ar 14 punktiem 13 spēlēs Austrumu konferencē atrodas astotajā vietā, kamēr "Senators" ar 12 punktiem 12 mačos ir 11.pozīcijā. Nākamo maču Bufalo vienība aizvadīs sestdien, kas uzņems to pašu "Senators".

"Sabres" iepriekšējās septiņas sezonas nav spējusi iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu