"Musiqq" izziņo koncertu Arēnā Rīga

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Musiqq"
"Musiqq" Foto: publicitātes

Dons, "Labvēlīgais tips", "The Sound Poets", Mesa - nu šiem pašmāju mūzikas vārdiem pievienojas popmūzikas duets "Musiqq", kas arīdzan izziņojis ambiciozu koncertu Arēnā Rīga.

2019. gada 27. aprīlī, ar lielkoncertu Arēnā Rīga un jauna studijas albuma izdošanu, grupa "Musiqq" atzīmēs desmit gadu radošās darbības jubileju.

Pirms desmit gadiem tika ierakstīts pirmais singls “Klimata kontrole”. Ir izdoti trīs studijas albumi. Neilgi pirms koncerta gaidāms jauns disks, kurā būs apkopotas desmit jaunas kompozīcijas. Pirmo no tām jau būs iespēja dzirdēt decembrī, kas būs jaunā albuma vēstnesis.

“Ar lielu nepacietību gaidām koncertu Arēnā Rīga! Tas būs mūsu līdz šim iespaidīgākais solo koncerts. Aktīvi strādājam arī pie jaunā albuma, lai dienas gaismu tas ieraudzītu marta sākumā. Gaidīsim ciemos," stāsta grupas "Musiqq" solisti Emīls un Marats.

Biļetes jau ir pieejamas ekase.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu