"Celtics" basketbolisti "Bucks" vienībai sagādā pirmo zaudējumu šosezon

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karijs Ērvings (baltajā formā)
Karijs Ērvings (baltajā formā) Foto: Reuters/LETA

Bostonas "Celtics" ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 117:113 (23:16, 32:37, 38:25, 24:35) pārspēja Milvoki "Bucks", kam tas bija pirmais zaudējums šajā sezonā.

Līdz ar to šobrīd NBA vairs nav nevienas komandas, kas šosezon nebūtu piedzīvojusi zaudējumu.

Uzvarētāju rindās Karijs Ērvings iemeta 28 punktus, kamēr 18 punktus pievienoja Gordons Heifords un Els Horfords.

Šajā mačā "Celtics" trāpīja 24 trīspunktniekus, kas ir klubs rekords un tikai par viena precīza metiena tiesu atpaliek no NBA labākā sasnieguma, ko martā uzstādīja Klīvlendas "Cavaliers".

Savukārt "Bucks" sastāvā pēc viena mača izlaišanas atgriezās Jannis Adetokunbo, kura kontā šoreiz 33 punkti un 11 atlēkušās bumbas.

"Bucks" iepriekš bija izcīnījusi uzvaras visās septiņās šīs sezonas spēlēs.

Citā ceturtdienas NBA mačā Žoels Embīds iemeta 41 punktu un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, kamēr viņa pārstāvētā Filadelfijas "76ers" savā laukumā ar 122:113 (34:30, 38:27, 18:29, 32:27) pārspēja Losandželosas "Clippers".

Zīmīgi, ka šosezon Embīds jau sešās spēlēs izcēlies ar vismaz 30 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām.

Vēl "76ers" rindās ar 14 punktiem un 11 rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Bens Simonss, kamēr "Clippers" rindās 26 punktus sameta Lū Viljamss, bet par vienu mazāk pievienoja itālis Danilo Galinari.

Savukārt Atlantā De'Ārons Fokss izcēlās ar 31 punktu, 15 rezultatīvām piespēlēm un desmit atlēkušajām bumbām, tādējādi gūstot pirmo "triple-double" karjerā, kamēr viņa pārstāvētā Sakramento "Kings" ar 146:115 (35:29, 34:35, 46:23, 31:28) pārspēja vietējo "Hawks".

Negaidīti veiksmīgi šo sezonu sākušajai "Kings" vienībai šis ir jau piektais panākums pēc kārtas.

Austrumu konferences līderpozīcijā ar septiņām uzvarām astoņās spēlēs joprojām ir "Bucks", kas gan tagad vadību spiesta dalīt ar Toronto "Raptors", kam ir tāda pati bilance. Tikmēr Rodiona Kurucs pārstāvētā Bruklinas "Nets" ar trīs panākumiem astoņās cīņās ir devītā, bet Ņujorkas "Knicks", ko pārstāv pašlaik savainotais Kristaps Porziņģis, ar divām uzvarām ir 11.pozīcijā.

Savukārt Rietumu konferencē līderpozīcijā ar astoņām uzvarām deviņās cīņās ir Goldensteitas "Warriors", kamēr tai ar septiņiem panākumiem astoņās spēlēs seko Denveras "Nuggets". Tikmēr Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" septiņās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras, kas tai dod ceturto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu