"Rammstein" atgriežas Latvijā ar koncertu Lucavsalā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rammstein
Rammstein Foto: publicitātes

Jau nākamvasar 6. augustā ar šovu Latvijā atgriezīsies viena no visu laiku vispopulārākajām Vācijas grupām "Rammstein", informē kompānija "Positivus".

Koncerts Rīgā Lucavsalā notiks "Rammstein" drīzumā gaidāmā septītā studijas albuma tūres ietvaros, kas pie klausītājiem nonāks nākamā gada pavasarī. Tas būs pirmais jaunais grupas ieraksts kopš 2009. gadā izdotā "Liebe ist für alle da".

Ģitārists Ričards Kruspe jau ir atzinis, ka šis varētu būt apvienības pēdējais albums, tāpēc viņi smagi strādā, lai tas būtu tik labs, cik vien iespējams.

“Pagājušā albuma ieraksta laikā mēs tiktāl sastrīdējāmies, ka gandrīz izjukām. Pašlaik viss iet daudz labāk, man ļoti patīk tas, ko dzirdu, bet ļoti iespējams, ka šis būs pēdējais Rammstein albums, tāpēc atdodam sevi par 200%, lai tas būtu tik labs, cik vien iespējams,”

ieraksta tapšanas aizkulises ieskicēja mūziķis.

Pasaules slavu "Rammstein" iemantojusi ar iespaidīgiem līdz detaļām izstrādātiem un pirotehnikas elementiem bagātiem šoviem. Ikkatru koncertu caurvij nebeidzams sprādzienu un liesmu kokteilis, kurā katra nākamā dziesma grandiozitātē pārspēj nākamo. Nereti galvenā pirotehniķa lomu uzņemas arī grupas līderis Tils Lindemans, kurš atsevišķus skaņdarbus izpilda pat pilnībā esot liesmu pārņemts!

Tie, kas jau kaut reizi piedzīvojuši grupas dramatiskos, detalizēti izplānotos dzīvos priekšnesumus, iespējams, domās, ka "Rammstein" paši sevi vairs nepārspēs, taču grupas vēsturiskā progresija liecina par pretējo - "Rammstein" pavisam noteikti ir sagatavojuši ko īpašu ar savu jaunāko vispasaules stadionu turneju.

Grupa jau uzstājusies Latvijā

Biļetes uz Rammstein koncertu Rīgā Lucavsalā 2019. gada 6. augustā publiskajā pārdošanā nonāks 8. novembrī plkst. 10:00, un tās varēs iegādāties “Biļešu servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu