Glābējus Urālos nosūta pļaut zāli, kas atrodas zem sniega (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Glābēji no Jekaterinburgas ceturtdien nosūtīti uz Novoaļeksejvskas ciemu pļaut zāli, lai uzkoptu ciemu pirms reģiona Ārkārtas situāciju ministrijas amatpersonu vizītes. Tomēr Urālos jau pienākusi ziema, tāpēc glābējiem nācies pļaut nevis zāli, bet gan sniegu, vēsta tīmekļa medijs “Meduza”.

Jekaterinburgas medijs “E1” publicējis video, kurā redzams, kā glābēji ar izkaptīm un trimeriem cenšas izpildīt viņiem doto uzdevumu.

Situāciju pārzinošs avots “E1” atklājis, ka glābēji uz Novoaļeksejvsku nosūtīti saistībā ar ciemā gaidāmo augsto amatpersonu vizīti.

Tikmēr Jekaterinburgas reģiona Ārkārtas situāciju ministrijas pārstāvji norāda, ka “zāles pļaušana” esot saistīta ar plānoto teritorijas uzkopšanu, nevis ar amatpersonu vizīti ciematā.

Tāpat ministrijā uzsver, ka darbiniekiem nav likts ziemā pļaut zāli un “sniega pļaušana” varētu būt viņu inscenēts joks.

“E1” gan norāda, ka darbiniekiem, kas saņēmuši norīkojumu uz darbiem Novoaļeksejvskā, piekodināts ņemt līdzi aprīkojumu zāles pļaušanai.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu