Tapetes ar ziedu rakstiem kā no britu karaļpils - arī latvieši iecienījuši angļu romantiku savā interjerā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Decco Centrs/Publicitātes foto

Romantiskais angļu stils, kam nereti piemīt 19. gadsimta lauku noskaņa, apvienojumā ar mūsdienīgām tendencēm kļūst arvien populārāks mūsu valsts interjeros. Angļu interjera zīmols Laura Ashley, kas iekārtojis arī Anglijas karalienes guļamistabu, divu gadu laikā ir iekarojis latviešu sirdis. Šis klasiski romantiskais interjera stils ir allaž aktuāls interjera stila virziens, turklāt šā zīmola pārstāvji ir novērojuši, ka Latvijā šā stila piekritēju ir gana daudz. Turklāt līdz ar vērienīgā interjera un dizaina priekšmetu kvartāla DECCO centrs atklāšanu Rīgā pagājušā gada nogalē arī Latvijā nu jau novērtētais angļu zīmols Laura Ashley atzīst – līdz ar interjera nozares attīstību un salona pārcelšanos no telpām centrā uz dizaina kvartālu uzņēmumam pavērušās jaunas iespējas sasniegt arvien vairāk Latvijas interjera speciālistu un mājas noformētāju.

“Mūsu klienti Latvijā no zīmola sortimenta visvairāk iecienījuši tieši tapetes ar ziedu rakstiem, interesanta risinājuma lampas un spoguļus, kā arī mīkstās mēbeles,”

stāsta D. Svabadniece. “Lielu interesi esam novērojuši arī par vēlmi saskaņot viena stila elementus interjerā, piemēram, tapešu ziedu rakstu un krāsu kombinācijas saskaņot ar audumu dekoratīvajiem spilveniem, gultu pārklājiem un aksesuāriem,” turpina salona vadītāja Dace Svabdniece.

Foto: Decco Centrs/Publicitātes foto

Līdzšinējā sadarbība ar interjera dizaineriem zīmolam Laura Ashley galvenokārt ir noritējusi tieši romantisku telpu iekārtošanā.

“Ne mazums ir tādu klientu – romantiskā stila cienītāju, kas ik sezonu vēlas atsvaidzināt savu interjeru, kaut vai ar jaunu spoguli vai kādu ziedu rakstos ietērptu aksesuāru,”

pieredzē dalās interjera dizainere Eveli Alliksoon no interjera studijas “E-Design”.

Foto: Decco Centrs/Publicitātes foto

Interjera dizainere Inga Ābola no Dizaina studijas Baltic Interior papildina: “Mani klienti bieži izsaka vēlmi savu telpu iekārtot romantiskā stilā, kas būtu aktuāls ilgāku laika posmu, ko ik pa brīdim var vien papildināt ar atsvaidzinošiem aksesuāriem. Man kā interjera profesionālei nākas bieži saskarties ar klientu prieku, kad viena zīmola ietvaros klienti var iekārtot savu mājokli vienotā stilā, veiksmīgi pieskaņojot aksesuārus citiem interjera elementiem.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu