Noskaties! Animācijas filmas "Lote un pazudušie pūķi" rullītis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Lote un pazudušie pūķi"
"Lote un pazudušie pūķi" Foto: Ekrānuzņēmums

Priecīga ziņa visiem draudzīgās suņu meitenes Lotes draugiem - publiskots filmas "Lote un pazudušie pūķi" reklāmas rullītis. 

Kārlis Jenots un Viktors Vīķis ir divi zinātnieki, kuri ieradušies Izgudrotāju ciemā. Viņi ir nolēmuši piedalīties sacensībās, kuru dalībniekiem jāsavāc pēc iespējas vairāk tautasdziesmu. Abu vislielākais sapnis ir ierakstīt, kā dzied mītiskais uguns spļāvējs pūķis. Par to padzirdējušas, Lote un viņas mazā māsiņa Rozīte auj kājas, un piedzīvojumi var sākties.

Lēkājoši zaķi, darbos aizņemti surikati, runājoša zivs, kura dzīvo krūšu kabatiņā, zaķene-operdziedātāja – šie ir vien daži no varoņiem, ar kuriem savos piedzīvojumos iepazīsies Lote un viņas māsiņa Rozīte. Tāpat kā iepriekšējās filmas „Lote no Izgudrotāju ciema” (2006) un „Lote un Mēnessakmens noslēpums” (2011), arī šo režisējuši Janno Poldmā un Heiki Ernits.

Rullītis.

Lote un pazudušie pūķi_ Teaser from Rija Films on Vimeo.

Filma ir Igaunijas un Latvijas kopražojums. Visā Latvijā to demonstrēs jau no 4. janvāra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu