Pašmāju skaistumkaraliene Jūlija Djadenko Cīrihē dzīvo kaimiņos Tīnai Tērnerei (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 3. novembrī, pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks jaunākā piedzīvojumu šova "Sapnis par Eiropu" sērija, kurā raidījuma vadītājs Intars Rešetins viesosies pie aģentūras "Mis & Mister Latvia" vadītājas Jūlijas Djadenko-Mugleres.

Latvijas nacionālā skaistumkonkursa īpašniece, kā izrādās, dzīvo kaimiņos amerikāņu dziedātājai Tīnai Tērnerei. Abām gan nav pārāk labas attiecības, jo, pēc Jūlijas teiktā, Tērnere ir visai snobiska un visu uztver ļoti emocionāli.

Tāpat Jūlija atklās, ka uz Cīrihi viņa atbrauca mīlestības dēļ, tomēr ar savu bērnu tēvu vairs kopā nedzīvo.

Daiļā latviete atklās, kā patiesībā kļuva par "Mis & Mister Latvia" vadītāju, kā arī sarūpēs nopietnus pārbaudījumus raidījuma vadītājam Intaram Rešetinam: viņš nonāks kalnu virsotnē, kur tiks izaicināts nolēkt no egles un izbaudīt brīvo kritienu, liks piedalīties baleta nodarbībā, uzsēdinās aktieri ziloņa mugurā un liks skūpstīt žirafi, kā arī, būdama profesionāla daiļslidotāja, centīsies savam viesim iemācīt skrituļošanas pamatus. 

Skaties šovu 3. novembrī, plkst. 21:00 kanālā 360TV!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu