Podziņš pametis "Kurbada" pretinieci Lionas "Lions"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Savulaik Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo" spēlējušais latviešu izcelsmes uzbrucējs Ainārs Podziņš atstājis Francijas augstākās līgas vienību Lionas "Lions".

Kā informē klubs, pašlaik 26 gadus vecais Podziņš "Lions" atstājis personīgu iemeslu dēļ, abām pusēm abpusēji vienojoties par sadarbības pārtraukšanu.

Podziņš šajā Francijas klubā aizvadīja 16 spēles, kuru laikā guva vienus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles.

"Lions" komandā spēlē divi citi Latvijas uzbrucēji - Artūrs Mickevičs un Martins Lavrovs.

Šī Francijas vienība šomēnes sacentīsies Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālās kausa izcīņas trešajā posmā, kur spēlēs arī Latvijas čempionvienība "Kurbads", Kokšetau "Arlan" no Kazahstānas un Baltkrievijas klubs "Gomeļ".

Pēc Kontinentālā kausa trešās kārtas sekos fināls, kas būs nākamā gada janvārī.

Savulaik Podziņš spēlējis arī Rīgas "Dinamo", 72 mačos gūstot piecus vārtus un veicot vienu rezultatīvu piespēli. Savukārt 2012./13.gada sezonas vidū viņš pārcēlās uz Maskavas apgabala "Vitjaz", šajā komandā nepilnu divu sezonu laikā 24 spēlēs gūstot vienus vārtus un iekrājot piecas piespēles.

Lionas vienība Francijas čempionātā ar 23 punktiem 15 mačos pašlaik ieņem ceturto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu