Jūlija Djadenko-Muglere Rešetinam atklāj sava labā izskata noslēpumu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Cīrihē, Šveicē dzīvo aģentūras "Mis & Mister Latvia" vadītāja Jūlija Djadenko-Muglere. Raidījuma "Sapnis par Eiropu" vadītājam Intaram Rešetinam viņa atklāj noslēpumus, kāpēc ir tik labā fiziskā formā.

Jūlija Djadenko-Muglere Intaru uzņems savā divstāvu dzīvoklī, no kura paveras romantisks skats uz Cīrihes ezeru. Tomēr ar to Intara prieki beigsies - būdama aktīva dzīvesveida piekritēja, Jūlija ciemiņam būs sarūpējusi nopietnus pārbaudījumus: viņš nonāks kalnu virsotnē, kur tiks izaicināts nolēkt no egles un izbaudīt brīvo kritienu, Jūlija sarīkos arī baleta nodarbību, kurā Intars nokļūs... kutelīgā situācijā, uzsēdinās aktieri ziloņa mugurā un liks skūpstīt žirafi, kā arī, būdama profesionāla daiļslidotāja, centīsies savam viesim iemācīt skrituļošanas pamatus. Skatītāju iemīļotais piedzīvojumu šovs "Sapnis par Eiropu" “Hobiju sestdienā”,  3. novembrī plkst. 21:00 kanālā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu